Asiakaspalvelu

  1. Lataa sovellus Google Play Kaupasta tai App Storesta (tulossa)
  2. Aluksi sinun pitää hyväksyä käyttöehdot, tietosuojaseloste ja vakuuttaa, ettet ole poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö (Mitä tämä tarkoittaa ja miksi kysymme tätä?)
  3. Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla. Tämä tehdään vain rekisteröitymisen yhteydessä.
  4. Sinut ohjataan Asetukset-sivulle, jossa tulee syöttää sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Valitse pankki, josta haluat laskuja maksaa. Voit muuttaa pankkia aina laskun maksujen yhteydessä. Lisäksi voit suojata sovelluksen pin-koodilla. Tallenna asetukset.
  5. Sovelluksen alareunassa on navigaatio, aloita + Lisää lasku -sivulta
  6. Kerää kaikki avoimet laskut valmiiksi ja syötä ne sovellukseen. Helpoiten tämä käy oikeasta yläkulmasta aukeavalla viivakoodin lukijalla.
  7. Mikäli haluat laskut jatkossa suoraan PayUppiin, niin laita asetus päälle ja syötä laskuttajan Y-tunnus sille aukeavaan syöttökenttään. Mikäli laskut eivät vielä seuraavalla kerralla saavu suoraan PayUppiin, niin älä huolestu, kyse on laskuttajille uudesta asiasta ja meillä on informaatiokampanja heille alkamassa.
  8. Tämän jälkeen siirry alanavigaatiosta Saapuneet-sivulle ja pääset käsittelemään laskujasi. Voit joko maksaa laskuja tai hakea niille maksuaikaa. Valintapalloista valitse käsiteltävät laskut. Laskun otsikkoa klikkaamalla näet tarkemman laskun tiedot. Vinkki: jos haluat maksaa laskuja, valitse ensin kaikki laskut, jotka haluat maksaa ja paina vasta sen jälkeen Maksa pankissa -painiketta. Toimi samoin myös, jos haet maksuaikaa. Tämä säästää sinulta vaivaa!
  9. Maksetut laskut löytyvät alanavigaation Arkisto-sivulta
  10. Yhteystietoja pääset muuttamaan Asetukset-sivulta

Ota yhteyttä

Lähetä