Yritys

Yrityksen perustajat, hallitus ja neuvonantajat:

Tekijät

Timo Juusela

Perustaja, toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen. Yli 20 vuoden kokemus sähköisen laskutuksen ja -asiakaspalvelun kehityksestä mm. Telialta, KPMG:ltä ja PayUp Solutionsista.

Kari Honkanen

Perustaja, ratkaisuarkkitehti ja johtava ohjelmoija. Yli 25 vuoden kokemus vaativista IT-projekteista mm. PT-ATK Keskuksesta, Tiedosta, Festum eServicestä ja PayUp Solutionsista.

Hallitus

Jorma Yli-Jaakkola

Hallituksen puheenjohtaja ja osakas. Työskennellyt aiemmin Euroclear -konsernissa vastaten lakiasioista Suomessa ja Ruotsissa sekä työskennellyt kolme vuotta Lontoossa vastaten Euroclearin liiketoiminnan kehityshankkeiden lakiasioista. Nykyisin Borenius Asianajotoimisto Oy:ssä, jossa keskittyy mm. finanssialan sääntelyyn.

Jarkko Joki-Tokola

Hallituksen jäsen ja osakas. Jarkko on kokenut startup-yrittäjä ja johtaja, sekä sijoittaja, jolla on erinomaiset ongelmanratkaisu- ja johtamistaidot. Jarkolla on merkittävää kokemusta kansainvälisen teknologian startup-yrityksen toimintaympäristöstä, yrityksen aloittamisesta exittiin (CRF Health ja Lifeline Ventures).

Advisory board

Janne Juusela (OTT)

Neuvonantaja ja osakas. Janne on Borenius Asianajotoimisto Oy:n osakas ja veroyksikön vetäjä. Janne on rankattu yhdeksi Suomen johtavista veroasiantuntijoista (mm. Chambers Europe).

Timo Ahopelto

Neuvonantaja ja osakas. Timo on monipuolinen sarjayrittäjä ja startup-sijoittaja biotekniikasta kuluttajatuotteisiin (CRF Health, Lifeline Ventures ja Supercell).