Helpoin tapa maksaa laskut ja hallita omaa taloutta

Palvelu sopii kaikille, jotka ovat joskus maksaneet laskuja – ajoissa tai myöhässä. Unohda laskuttajan asiakaspalveluun jonottaminen, PayUp antaa tarvittaessa myös lisää maksuaikaa. Palvelun käyttöönotto tapahtuu yhdessä hujauksessa.

1

Kaikki laskut yhdessä paikassa

Voit tehdä automaattisen Laskupohjan kaikista toistuvista laskuistasi. Laskujen maksu on helppoa ja nopeaa: voit halutessasi maksaa kaikki laskut kerralla yhdellä pankkikirjautumisella ilman, että sinun täytyy erikseen syöttää laskun maksutietoja verkkopankkiisi. Arkiston avulla seuraat helposti maksettujen laskujen kokonaistilannetta.

2

Lisää maksuaikaa helposti ja heti

Maksa laskusi luottokortilla, näin saat maksuaikaa siihen asti, kunnes luottokorttilaskusi erääntyy. Voit myös jakaa maksusi useammalle kuulle luottokorttisi myöntäjän hyväksymissä puitteissa. Palvelumaksu veloitetaan korttimaksun yhteydessä. Voit myös hakea palvelun kautta maksuaikaa laskuillesi kumppaniltamme Avardalta*. Palvelumaksu veloitetaan maksuaikalaskun yhteydessä. Maksuaikalaskun voit maksaa myös osissa. Molemmilla tavoilla PayUp hoitaa valittujen laskujesi maksamisen laskuttajille.
*Tilin vuosikorko on 19,90 % ja tilinhoitomaksu 2,95 €/kk. Luottoesimerkki: 1000 € ostoksella ja 12 kk maksuajalla todellinen vuosikorko 29,35 % ja kokonaiskustannus 1146,44 €.

3

Mielenrauhaa maksamiseen

Keskittämällä laskusi PayUppiin pysyt paremmin kartalla menoistasi ja hallitset talouttasi vakaammin. PayUp ilmoittaa sinulle uuden laskun saapumisesta ja muistuttaa erääntyvistä. Muistutukset pitävät huolen, etteivät laskut unohdu ja vältyt ikäviltä maksumuistutus- ja perintäkuluilta.

Lataa PayUp

Kysyttävää?