Helpoin tapa maksaa laskut ja hallita omaa taloutta

Palvelu sopii kaikille, jotka ovat joskus maksaneet laskuja – ajoissa tai myöhässä. Unohda laskuttajan asiakaspalveluun jonottaminen, PayUp antaa tarvittaessa myös lisää maksuaikaa. Palvelun käyttöönotto tapahtuu yhdessä hujauksessa.

1

Kaikki laskut yhdessä paikassa

Voit tehdä automaattisen Laskupohjan kaikista toistuvista laskuistasi. Laskujen maksu on helppoa ja nopeaa: voit halutessasi maksaa kaikki laskut kerralla yhdellä pankkikirjautumisella ilman, että sinun täytyy erikseen syöttää laskun maksutietoja verkkopankkiisi. Arkiston avulla seuraat helposti maksettujen laskujen kokonaistilannetta.

2

Lisää maksuaikaa helposti ja heti

Voit hakea kerralla maksuaikaa yhdelle tai useammalle laskulle. Kumppanimme Jousto voi antaa laskuillesi maksuaikaa 30 päivää, jolloin PayUp hoitaa valittujen laskujesi maksamisen laskuttajille. Palvelun hinta on 4,90€ riippumatta siitä, kuinka monelle laskulle haet maksuaikaa. Säästät aikaa ja rahaa kun sinun ei tarvitse erikseen jonottaa eri laskuttajien asiakaspalveluihin ja maksaa heidän velotuksiaan maksujen siirroista. Jouston laskun voit maksaa myös osissa.

3

Mielenrauhaa maksamiseen

Keskittämällä laskusi PayUppiin pysyt paremmin kartalla menoistasi ja hallitset talouttasi vakaammin. Jos olet tilannut toistuvan laskun verkkolaskuna tai tehnyt siitä Laskupohjan, PayUp ilmoittaa sinulle uuden laskun saapumisesta. Muistutukset pitävät huolen, etteivät laskut unohdu ja vältyt ikäviltä maksumuistutus- ja perintäkuluilta.

Lataa PayUp

Kysyttävää?