Lähetä laskusi kuten asiakkaasi haluavat ja säästä

Laskuttajan näkökulmasta PayUp tarjoaa useita liiketoimintahyötyjä, jotka saat käyttöösi automaattisesti ja ilman kuluja, kun otat PayUpin käyttöösi.

Kustannussäästöjä asiakaspalvelusta ja laskutuksesta.

Kilpailuetua paremmasta palvelusta omalle asiakkaallesi.

Ei tarvetta kehittää ja ylläpitää omaa mobiilisovellusta laskujen maksua varten.

Miten laskut välittyvät laskuttajalta PayUp-sovellukseen?

Jokainen yritys, jolla on kuluttajalaskutusta ja pystyy lähettämään verkkolaskuja laskuoperaattorinsa kautta, pystyy lähettämään myös uusia kuluttajaverkkolaskuja PayUppiin edellyttäen, että laskutusjärjestelmään pystyy lisäämään verkkolaskuosoitteen myös kuluttaja-asiakkaille.

PayUp luo jokaiselle rekisteröityneelle käyttäjälle oman verkkolaskuosoitteen, joka voidaan liittää laskuttajan järjestelmään kyseisen asiakkaan laskutustietoihin. 
Kyse on laskuoperaattorien yhdessä määrittelemästä kuluttajaverkkolaskusta, joka toisaalta helppoudessaan on lähempänä B2B-verkkolaskua kuin pankkien e-laskua, mutta tarkoitettu siis kuluttajille.

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä

Sujuvoita laskutustasi ja ota PayUp käyttöön yhdessä hujauksessa

Verkkolaskun kytkentää varten ilmoitamme sähköpostitse käyttäjän verkkolaskuosoitteen ja operaattoritunnuksen sekä käyttäjästä ja laskusta seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, laskun viite/viesti, eräpäivä ja summa.

Lataa PayUp

Kysyttävää?