Miten käytän palvelua?

1) Lataa sovellus Google Play Kaupasta tai App Storesta

2) Aluksi sinun pitää hyväksyä käyttöehdot, tietosuojaseloste ja vakuuttaa, ettet ole poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö (lue miksi kysymme tätä.)

3) Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämä tehdään vain rekisteröitymisen yhteydessä.

4) Sinut ohjataan Asetukset-sivulle, jossa tulee syöttää sähköpostiosoite ja puhelinnumero (nämä vahvistetaan lähettämillämme koodeilla). Valitse pankki, josta haluat laskuja maksaa. Voit muuttaa pankkia aina laskun maksujen yhteydessä. Lisäksi sinun tulee suojata sovellus pin-koodilla -> Tallenna asetukset.

5) Sovelluksen alareunassa on navigaatio, aloita + Lisää lasku -sivulta.

6) Kerää kaikki avoimet laskut valmiiksi ja syötä ne sovellukseen. Valitse laskun lisäystapa (viivakoodi, virtuaalinen viivakoodi tai käsin syöttö).
 
7) Mikäli kyseessä on toistuva lasku, niin laita valinta ”Kyseessä on toistuva lasku” valinta päälle. Laskun lisäyksen jälkeen voit tehdä laskusta oman laskupohjan tai tilata laskun verkkolaskuna suoraan PayUppiin, mikäli laskuttaja tukee toimintoa.

8) Tämän jälkeen siirry Saapuneet-sivulle ja pääset käsittelemään laskujasi. Voit joko maksaa laskuja tai hakea niille maksuaikaa. Valitse käsiteltävät laskut. Laskun otsikkoa klikkaamalla näet tarkemman laskun tiedot.
 
9) Maksetut laskut löytyvät alanavigaation Arkisto-sivulta.

10) Yhteys- ja laskutietoja pääset katsomaan ja muuttamaan Asetukset-sivulta.