Tietoa meistä

PayUpin kehittäjillä on yli 20 vuoden kokemus sähköisen asiakaspalvelun ja -laskutuksen palveluista. He ovat kehittäneet maailman ensimmäisen kuluttajaverkkolaskun ja maksuaika-automaatin. PayUp perustuu näihin innovaatioihin, ja se siirtää kuluttajien laskujen maksun ja hallinnoinnin kertaheitolla 2020-luvulle.

Taustaryhmässä yrityksen toimintaa tukevat Suomen kovimmat osaajat.

Tekijät

Timo Juusela

Perustaja, toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen. Yli 20 vuoden kokemus sähköisen laskutuksen ja -asiakaspalvelun kehityksestä mm. Telialta, KPMG:ltä ja PayUp Solutionsista.

Kari Honkanen

Perustaja, ratkaisuarkkitehti ja johtava ohjelmoija. Yli 25 vuoden kokemus vaativista IT-projekteista mm. PT-ATK Keskuksesta, Tiedosta, Festum eServicestä ja PayUp Solutionsista.

Hallitus

Jorma Yli-Jaakkola

Hallituksen puheenjohtaja ja osakas. Työskennellyt aiemmin Euroclear -konsernissa vastaten lakiasioista Suomessa ja Ruotsissa sekä työskennellyt kolme vuotta Lontoossa vastaten Euroclearin liiketoiminnan kehityshankkeiden lakiasioista. Nykyisin Borenius Asianajotoimisto Oy:ssä, jossa keskittyy mm. finanssialan sääntelyyn.

Jarkko Joki-Tokola

Hallituksen jäsen ja osakas. Jarkko on kokenut startup-yrittäjä ja johtaja, sekä sijoittaja, jolla on erinomaiset ongelmanratkaisu- ja johtamistaidot. Jarkolla on merkittävää kokemusta kansainvälisen teknologian startup-yrityksen toimintaympäristöstä, yrityksen aloittamisesta exittiin (CRF Health ja Lifeline Ventures).

Advisory board

Janne Juusela (OTT)

Neuvonantaja ja osakas. Janne on Borenius Asianajotoimisto Oy:n osakas ja veroyksikön vetäjä. Janne on rankattu yhdeksi Suomen johtavista veroasiantuntijoista (mm. Chambers Europe).

Timo Ahopelto

Neuvonantaja ja osakas. Timo on monipuolinen sarjayrittäjä ja startup-sijoittaja biotekniikasta kuluttajatuotteisiin (CRF Health, Lifeline Ventures ja Supercell).

Ajankohtaista

18.3.2020
Uusi, paranneltu versio PayUpista ladattavissa Google Play ja App Storeissa.
26.2.2020
PayUp Solutions Oy ja Jousto (Aurajoki Nordic Oy) ovat sopineet yhteistyöstä maksuaikapalvelussa
9.9.2019
PayUp on ladattavissa Google Play ja App Storeissa
5.2.2019
Finanssivalvonta on myöntänyt PayUp Solutions Oy:lle luvan tarjota maksupalveluita ilman toimilupaa